مدیرعامل گروه سرمایهگذاری خلیج فارس با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش افزوده گفت: در این مسیر تا جایی که امکان دارد از ظرفیتهای مردمی و خصوصی صنعت پتروشیمی و پلیمر کشور استفاده میکنیم.
به منظور بهبود وضعیت صنعت پتروشیمی در بخش متانول، بایستی قیمتگذاری خوراک گاز تعدیل و به منظور اقبال سرمایهگذاران به گروه اورهساز، دولت بایستی مطالبات این شرکتها را پرداخت کند.
در جلسه سازمان بورس مقرر شد موضوع بازنگری قیمت خوراک متانولیها پیگیری شود و مشکلات از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار و انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی به دولت منتقل شود.
در تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای MTP به دلیل هزینه بالای تولید پروپیلن از این روش برای متانول سازان ایرانی تولید پروپیلن گرانتر در می آید، در حالیکه قیمت جهانی پروپیلن ارزانتر از آنست.
مدیر سرمایهگذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: توسعه صنایع پاییندستی پتروشیمی در مسیر تکمیل زنجیره ارزش، نیازمند ارائه مشوقها و اعمال بعضی از تخفیفها در چارچوب قانون است.
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامهریزی توسعه صنعت پتروشیمی در برنامه هفتم و هشتم توسعه گفت: طبق پیشبینی باید سالانه ۷ تا ۱۰ میلیارد دلار در این صنعت سرمایهگذاری شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامهریزی برای تولید ۲۰ محصول تازه پتروشیمی در کشور، گفت: برای ۱۷ تا ۱۸ محصول، سرمایهگذار داخلی پیشقدم شده است.
دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: این انجمن ضمن تشویق سرمایهگذاران، برای رفع نگرانیهای سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی نیز گامهای مؤثر بر میدارد.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اعلام کرد که وزارت نفت متعهد به تعامل همهجانبه با بخش خصوصی و سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای توسعه و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی است و در این مسیر باور داریم که تنها راه توسعه، همگرایی و همافزایی توانمندیها و تخصص بالای بخش دولتی و بخش خصوصی است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: ظرفیت اسمی صنعت پتروشیمی در دوره پیش از انقلاب ۱.۵ میلیون تن در سال بود که این ظرفیت هماکنون با افزایش ۶۰ برابری به ۹۰ میلیون تن رسیده است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صنعت پتروشیمی ایران در حال حاضر معادل یک میلیون بشکه نفت خام در روز از منابع هیدروکربوری را به مواد ارزشمند پتروشیمی تبدیل میکند و ظرفیت اسمی تولید در ۶۸ مجتمع به مرز ۹۰ میلیون تن در سال رسیده است.
بانک تجارت هماهنگ و همگام با سیاستهای تعیین شده از سوی بانک مرکزی و برنامههای توسعه اقتصادی کشور، همواره در طول ۴۴ سال فعالیت خود به دنبال آن بوده است تا با راهبردی پویا و منسجم پشتیبان تولید و صنعت و پیشتاز صنعت بانکداری نوین در کشور باشد.